En dag i børnehaven

Vi åbner fælles i fællesrummet ved vuggestuen kl. 6.00. Der serveres morgenmad ml. kl. 6.15 og 6.45. Vi har besluttet, at hvis børnene skal spise deres morgenmåltid her, skal de spise af den fælles morgenmad. ( Se også vores kostpolitik, under fanen politikker).

Ved 7.00 tiden rydder vi op, og børnehavebørnene går til børnehavestuerne.

Mellem 7.00 og 9.00 tager vi imod børnene, og der er fri leg, og små aktiviteter ved bordene. Vi lægger vægt på en stille start, så alle kan komme godt ind ad døren, og der er tid til at give beskeder og hjælpe med at få sagt farvel til mor eller far.

Inden kl. 9. er der mulighed for at spise en formiddagsmad fra madpakken, hvis børnene har brug for dette, og herefter starter dagens aktiviteter, ude eller inde, stuevis eller på tværs af stuerne,. Dette varer frem til kl. 11, hvor vi rydder op og derefter spiser madpakker.

Efter frokosten er der mulighed for enten fælles middagslur.

Ved 14 tiden spiser vi mellemmåltid - dette foregår ofte udendørs, hvis vejret er til det, og den udendørs leg kan så fortsætte, og ellers fordeler vi os på stuerne om eftermiddagen, og fortsætter aktiviteter og legene der.

Ved 16 tiden lukkes 2 stuer, og børnene samles på en stue eller evt. i fællesrummet. Hvis der er beskeder til forældrene, er disse overbragt til den seneste medarbejder.

Vi lukker kl. 17 på de 4 første dage i ugen og kl. 16 om fredagen.

Omkring de praktiske ting: se vores velkomstfolder.