En dag i vuggestuen


Vi åbner fælles i fællesrummet ved vuggestuen kl. 6.00. Der serveres morgenmad ml. kl. 6.15 og 6.45. Vi har besluttet, at hvis børnene skal spise deres morgenmåltid her, skal de spise af den fælles morgenmad. ( Se også vores kostpolitik, under fanen politikker).

Når børnehavebørnene er gået til egen afdeling/stue kl. 7.00, hjælpes de 2 medarbejdere i vuggestue afdelingen med at få puttet evt. tidlige små børn, der skal sove formiddagslur, og derefter går børn og voksne på egen stue.

Vi lægger vægt på en rolig start på dagen, med tid til at modtage beskeder og få taget godt imod hvert enkelt barn. Vi er gerne 2 medarbejdere på hver stue fra kl. 8.30.

Ved 9 - 9.30 tiden samler vi børnene ved bordene og spiser dagens første mellemmåltid.  I dette tidsrum laver vi også sanglege og små aktiviteter, ift. det tema der arbejdes med.

Om formiddagen arbejdes der i mindre grupper, ude eller inde. Der er børn, der skal tages op fra formiddagsluren, og nogle af de ældste vuggestue børn er ind i mellem på besøg i børnehaven.

Vi spiser frokost kl. 11, og efterfølgende er der mange, der skal puttes til middagsluren.

Når børnene har sovet, får de deres andet mellemmåltid, og herefter er der leg frem til afslutning af dagen. Vi er fælles med de to grupper fra ved 16 tiden.